ZonenMassageZoneterapiErgoterapiØreakupunkturKraniosakralterapiPriserReferencerKontakt

”Vidste du, at kraniosakralterapi sænker kroppens stressniveau.”


KraniosakralterapiKraniosakral-terapi hjælper med at løsne muskelspændinger og sætte knogler på plads.

Vi møder mange, som døjer med stærke smerter og spændinger muskler og led. Tit har de prøvet mange former for behandling, men ofte vender smerterne tilbage efter kortvarig lindring. Nogle af de spændinger og smerter, som folk har, stammer fra spændinger i Kranio-Sakral systemet. Ved kraniosakral-terapi kan en del af disse svære tilfælde blive korrigeret.

Vi er vant til at tænke at årsagen til spændinger i nakken og ryggen kommer fra muskler og knogler, og de fleste problemer ligger også på dette niveau. Men muskelspændinger og smerter i skelettet kan også opstå på grund af spændinger i bindevævet inde i hovedet og omkring rygmarvsnerverne, som løber i passagerne inde i ryghvirvlerne.

Når man løsner spændingerne i bindevævsmembranerne inde i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvsnerverne, bliver det lige pludselig muligt at få en dyb, vedvarende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne. Man får en bedre kropsholding, og smerten mildnes eller forsvinder helt.


Kraniosakral-terapi har derudover vist sig at være en stor hjælp til at slippe for:

  • hovedpine/migræne


  • piskesmældssmerter


  • stresssymptomer


  • søvnløshed etc.


ZONEN V/SUSANNE HOLM . Favrskov Erhvervscenter, Bogøvej 15, 1. sal - lokale 34, 8382 Hinnerup | Telefon: 27 32 95 63 | E-mail: zonen@webspeed.dk
   
Webdesign - SideWalk