ZonenMassageZoneterapiErgoterapiØreakupunkturKraniosakralterapiPriserReferencerKontakt

”Vidste du, at ordet ”ergonomi” blev skabt i det engelske sprogområde omkring 1960 af græsk ergon = ”arbejde” + nomia = ”tildele”, altså ”arbejdsindretning”


ErgoterapiAPV, ergonomi og rådgivning.

ZONEN har beskæftiget sig med sundhedsfremmende firmaordninger, rådgivning om kost- og motion samt undervisning i forebyggelse af arbejdsskader m.m. gennem mere end 10 år, og vores målsætning er at gøre vejen til et sundere og raskere liv let tilgængelig for alle.

ZONEN tilbyder
  • Individuel observation af arbejdsplads og arbejdsstillinger samt samtaler vedrørende vaner, gener m.m.
  • Individuel rådgivning om kontorarbejdspladsens ergonomisk korrekte indretning
  • Individuel vejledning i forebyggelse af almindeligt forekommende arbejdsskader i forbindelse med kontorarbejde
  • Individuel træningsvejledning og løsningsforslag
  • Opfølgning

Professionel rådgivning om arbejdsstillinger og -vaner er et signal fra arbejdsgiveren om, at man er interesseret i personalepleje og dermed i forebyggelse af fysisk og psykisk nedslidning. En god ergonomisk arbejdsplads er nødvendig for at skabe et sundt arbejdsmiljø for den enkelte medarbejder. At skyde penge i trivsel er ikke spild af ressourcer men en investering, der gavner såvel medarbejderne som virksomheden. Ofte vil få ændringer give stor effekt!


Priser
Pris for ergonomisk rådgivning afhænger af opgavens omfang. Vi kan aftale en timepris eller en samlet pris.
Vi tilbyder i tilknytning til rådgivningen at udarbejde en rapport med forslag til løsninger af de registrerede problemstillinger.
NB! Ergonomisk rådgivning er fradragsberettiget for virksomheder
ZONEN V/SUSANNE HOLM . Favrskov Erhvervscenter, Bogøvej 15, 1. sal - lokale 34, 8382 Hinnerup | Telefon: 27 32 95 63 | E-mail: zonen@webspeed.dk
   
Webdesign - SideWalk